Var är husse?

Här låg jag på flygplatsen, alldeles ensam. En gammal man kom fram till mig och pratade gulligt. Han klappade mig på huvudet och det tyckte jag inte om. Bredvid mig stod en annan man och pratade högt i telefon på portugisiska:
– Comida comida!
Det kanske inte var så konstigt att han pratade portugisiska, då vi skulle till Brasilien. Eftersom det var i början av sommarlovet så var flygplatsen proppfull. Det kändes som att hela världen var där. Jag gillade inte ljudet av resväskorna som skrapade mot marken. Människornas svett och fisar luktade illa. Kevin, min husse, hade gått på toaletten men hade inte kommit tillbaka ännu. Långt borta hörde jag en bekant röst. Det lät som Kevin så jag sprang dit.
När jag såg ansiktet så blev jag ledsen. Det var inte Kevin, utan en man som åt Tamales. Jag hade alltså tappat bort min husse…