Teodor och Jeanette med de magiska krafterna

Det var en gång en pojke som heter Teodor och han har nyss fyllt 13 år. Teodor är smal, kort, har brunt lockigt hår. Han är mycket smart och bär glasögon. Teodor har 3 syskon och 2 föräldrar. Familjen bor i en stuga nära vattnet utanför den stora staden Toronto i Kanada. Han går i Toronto Skolan i åk 7. Teodor hade en bästa kompis som hette Jeanette. Han hade lärt känna henne på sommarlovet efter åk 2. Vänskapen började med att Jeanette var ute i skogen och byggde en koja. Teodor fick syn på Jeanette och kojan.

– Hej, vad heter du, frågade han lite blygt?

– Hej, jag heter Jeanette, vad heter du?

– Jag heter Teodor, svarade han. Jag ser att du bygger en fin koja, får jag vara med och hjälpa dig, frågade Teodor?

– Ja, du kan vara till hjälp, svarade Jeanette. Jag bygger en trädkoja, sa Jeanette.

– Jag kan gå och hämta pinnar till kojan, sade Teodor.

Teodor och Jeanette fortsatte att bygga på kojan sent in på kvällen och de var lyckliga att de träffats.

Sen den dagen var Jeanette och Teodor bästa vänner.

En dag när Jeanette var 10 år upptäckte hon att hon kunde styra vatten. Det var så att hon höll i en vattenflaska som var stängd med en kork och plötsligt öppnade sig korken och vattnet började rinna ut ur flaskan.

En dag skulle Jeanette möta Teodor och då stötte Teodor på några elever i skolan som ville bråka och retas med honom. Teodor försökte teleportera sig, men han hade den gamla telefonen, så det gick inte. Teodor tog sin cykel och cyklade ifrån pojkarna. Plötsligt lossnade ett hjul på cykeln och Teodor flög in i ett träd i närheten av Jeanettes hus. Jeanette kom ut från sitt hus, som låg i närheten av en sjö. Hon styrde vattnet på pojkarna så att de blev alldeles blöta och pojkarna cyklade iväg av rädsla…