Superhjältehunden Hot Dog

En man gick in på en mack för att köpa en korv. Helt plötsligt ramlade något ner från taket. Det var HOT DOG, en röd solbränd tax i korvbröd med superhjältekrafter.

Han landade i mannens hand och mannen började skrika. Hot Dog började också skrika.

-Vem är du? frågade mannen.
– Jag är superhjältehunden Hot Dog med superhjältekrafter, svarade Hot Dog.
-Hur fick du superkrafterna egentligen? -Först var jag en vanlig blindhund men jag var inte så bra. Jag råkade leda ut mig och min tant utför ett tak. Vi landade på en komet som råkade ligga på marken. Tanten blev en ond häxa som heter mormor Fiffi och jag fick superhjältekrafter. Nu försöker jag hitta en medarbetare, för jag måste få alla korvar och konor att bilda en armé för att stoppa den korvälskande konmosaren! -Jag ska hjälpa dig, hoppa in i min bil, sa mannen.

De gick ut på parkeringen och där stod mannens bil, en guldig Ferrari.

-Wow, sa Hot Dog, vilken cool bil!

De hoppade in i bilen och mannen gasade ut från parkeringen.

De åkte en stund och plötsligt körde de förbi ett vägarbete och där stod han, Hot Dogs medarbetare.

-Stanna bilen!!! skrek Hot Dog och hoppade ur bilen innan den ens stannat. Han rusade bort mot en av vägkonorna som stod vid vägen och kramade den med sitt korvbröd.

-Vad gör du? frågade konen. -Jag kramar dig och du ska bli min nya medarbetare, svarade Hot Dog. Och härmed döper jag dig till PYTTAN!!! -Vem är du ens? -Jag är din bäste vän och ledare, superhjältehunden HOT DOG!!! Nu ska du följa mig och besegra den korvälskande konmosaren…