Rymdgrisens spännande äventyr med den lilla, lilla astronauten

BOM!!! Rymdgrisen vänder sig om och ser ett sprängt rymdskepp. Den lilla lilla astronauten flyger ur rymdskeppet och landar på rymdgrisen. Astronauten hoppar till och skriker. Då säger rymdgrisen: Varför ska du skrika, det var ju jag som fick en jättetung astronaut på min röv. Då sa astronauten: Hur var det mitt fel, det var ju du som var i vägen när jag ramlade. Å nej, min korv på spisen, säger grisen. Då känner de doften av korv och grisen frågar: Gillar du korv? Min korv som jag stekte håller på att bli bränd. Om du vill ha så måste vi skynda oss hem till mig. När de sitter och äter så berättar astronauten att den var på väg till en privat planet fast kraschade och landade på grisens planet. Då säger grisen: Grymt, grymt. Planeten som dom vill köpa heter Körv. Men den här planeten som de tänkte köpa ägs av den gigantiska jättesura redaktören som budar ett jättehögt pris …