Resan som gick snett

Ina vaknade tidigt på morgonen. Hon skulle till flygplatsen. Familjen hade packat och de skulle åka tidigt. Ina längtar för att äntligen ska hennes dröm gå i uppfyllelse. Hon ska få titta på fotboll i London. Hennes favoritlag Arsenal ska spela match mot Manchester city.

Alla var lite nervösa och stressade. Ina behövde gå på toa och ta på sig sina kläder. När hela familjen hade tagit på sig så frågade mamma:

-Har ni nu alla saker med er?

Då kom Ina på att hon hade glömt sin kam. Utan den så blir hennes hår trassligt och stort. Hon sprang snabbt upp på rummet och tog den i handen. Då hörde hon att pappa tutade irriterat. Mamma står i dörren och ropar:

-Skynda , skynda jag vill låsa!

Familjen kör iväg när alla sitter i bilen. Pappa kör som en stressad galning. De ska ju hinna lämna katten Chill hos farmor och farfar. Han kan ju inte åka med till London.

De swishar inom farmor och farfar som tar emot Chill på trappan.

På flygplatsen parkerar de bilen på en dyr parkering och sen får de gå jättelångt.

Nu är familjen stressade. De springer till passkontrollen och visar passen och sina biljetter. De checkar in men är så sena.

Familjen springer till gaten och börjar gå ombord på flygplanet.

-Puh , äntligen, vi hann!

De sätter sig till rätta och efter en liten stund så lyfter planet och de flyger iväg.

Då säger flygvärdinnan:

-Godmorgon och välkomna ombord på denna flygning som går till Japan!

Familjen blir alldeles chockade och mamma skriker:

-Åh nej! Vi är på fel flygplan. Mamma och pappa är så ledsna och försöker komma på en lösning. Ina och lillebror Bobo får sköta sig själv en stund.

När lamporna släcks och bälten tas av så hittar lillebror Bobo, en godisbit i sitt säte. Han stoppar den i munnen och vips blir han förvandlad till en liten katt med vingar och ett horn i pannan………