Planen spricker!

Franciska ser sig om och går in i Rezas livs. Hon vet var hon ska gå och vad hon ska göra. Emilio och Milo väntar på hennes signal. Frank väntar i deras gamla Van.
Franciska går fram till tidningsstället, tar fram en tidning och börjar läsa. Hon harklar sig lite för att få uppmärksamhet. Hon är helt lugn, det här har hon gjort många gånger på många ställen. Inför varje stöld har de kollat av allt in i minsta detalj. De vet vad de ska ta och vilka varor som kostar minst. De vill ju inte förstöra alltför mycket för den som äger affären. Alla vet vad de ska göra!
Franciska klappar på benet tre gånger, det är signalen. Reza kommer gående och stannar vid Franciska under tiden går Emilio och Milo in i affären och börjar plocka på sig de varor de bestämt att de ska ta. Allt går väldigt fort.
Reza kommer fram och säger.
-Här får du inte stå och läsa.
-Ingen fara jag har snart läst klart, säger Franciska.
-Ja men, du måste köpa tidningen om du vill läsa den, säger Reza.
Franciska ser att Emilio och Milo står och pratar med en gammal man. Vad håller de på med? Reza blir mer och mer irriterad. Franciska känner hur svetten börja tränga fram i pannan, så här såg inte planen ut! Vi måste klara det här. Utan mat och tänk om vi åker dit, då kommer vi aldrig att orka eller kunna leta efter nyckeln till kassaskåpet…