De tre vännerna och jätteskurken

Det var en gång tre vänner som var superhjältar. De hette Mörka skuggan, Superkatten och Eldpilen. Deras krafter var att Mörka skuggan kunde bli osynlig men tyvärr så såg han lite dåligt efter ett uppdrag som hade gått snett. Superkatten var jättesnabb, lite tokig, busig och älskade katter. Eldpilen kunde flyga snabbt, var jättestark och älskade att skjuta pilar på en pricktavla.

De tre vännerna bor i en stad, är helt vanliga barn med helt vanliga familjer. De är tolv år och går i skolan som vilka andra barn som helst men det ingen vet är att de på fritiden är superhjältar. De tre vännerna har byggt en koja som fungerar som deras högkvarter. Kojan ser ut som en helt vanlig koja men när man kommer in så finns det en hemlig knapp man kan trycka på och då visar sig en massa prylar så som datorer, motorcyklar, superkläder, larm och kameror. På skärmarna kan de se hela staden och rycka ut om de ser något brott som begås, någon olycka håller på att ske eller om någon behöver hjälp. Hit går de tre vännerna varje dag efter skolan. De gör läxor tillsammans och håller koll på om något händer i staden.

En dag när de är i högkvarteret så går larmet. När de tittar på skärmen så ser de att jätteskurken och hans medhjälpare håller på att bryta sig in på banken……