Det magiska stoftet

Plötsligt en dag kommer en flygande buss, som ser ut som ett suddgummi, bussen hade ingen chaufför utan åkte med autopilot.

Men bussen hade passagerare som bestod av klass 3A.

När bussen landar i England år 2099 ser klassen ett gigantiskt hus, som ser ut som en fotboll. De möter en gammal gammal dam som är över 300 år.

Hon säger till klassen – Äntligen är ni här!

Hon frågar om klassen vill spela fotboll, för hon var en målvakt som kunde rädda vart enda skott. Klassen känner igen henne som en gammal fotbollsmålvakt. Klassen spelar gärna en match. Damen passade det andra laget, för att se hur duktiga de var, men de gjorde aldrig något mål, för hon gjorde så snygga räddningar.

Damen hade ett husdjur som var en jätte, han hete Babatundi och under fotbollsmatchen flög Babatundi ner på marken, för han kunde flyga. Babatundi dömde sedan matchen.

Plötsligt kommer klassen på att bussen landat för den hade ett tekniskt fel. För att bussen skulle kunna flyga behövde bussen ett magiskt stoft som tagit slut…nu måste klassen hitta det magiska stoftet. Stoftet var väldigt svårt att hitta.

Någon i 3A märker att det kommer en flygande dubbeldäckare. Den landar och ut kommer klass 3B och klass 3C, deras magiska stoft har också plötsligt tagit slut.

Samtidigt börjar både damen och Babatundi att flyga, och ropar hahaha, vi har tagit er stoft och nu kommer ni aldrig här ifrån! Moahahahahaha!

3A, 3B och 3C börjar springa efter och försöker ta ner damen och Babatundi. Men dom är för högt upp. Klasserna ställer sig i en pyramid och…………..